Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij

Program OTKM 2013

 

DZIEŃ 1 (10 kwietnia 2013 r.)

godz.

czas

OPIS

9:00 – 10:00

 

1h

Rejestracja zawodników w Wyższej Szkole Biznesu w Dąbrowie Górniczej
ul. Cieplaka 1c
, sprawdzenie obowiązkowego ekwipunku, zaświadczenia lekarskiego o braku przeciwwskazań do udziału w przewidzianych konkurencjach, oraz zgody rodziców jeśli zawodnicy są niepełnoletni.

10:00 -10:30

½ h

Uroczyste przywitanie uczestników II edycji Ogólnopolskiego Turnieju Klas
o Profilu Mundurowym – JM Rektor prof. nadzw. dr Zdzisława Dacko-Pikiewicz

10:30 – 11.30

1 h

Przejazd z Wyższej Szkoły Biznesu w Dąbrowie Górniczej do Szkoły Podstawowej w Lgocie ul. Szkolna 1 (gm. Trzebinia, pow. Chrzanów).

11:30 – 12:00

½ h

Odprawa techniczna przed rozpoczęciem konkurencji.

12:00-12:45

45 min.

Obiad

12:45 – 16:00

3 h i 15 min.

Zawodnicy zostaną podzieleni na trzy grupy. W tym samym czasie będą się odbywały trzy konkurencje tj.:

1) – „LEŚNY TOR PRZESZKÓD”,

2) – „TEST WIEDZY”,

3) – „ROWEROWY TOR PRZESZKÓD”.

16:00-20:00

4 h

4) – „MARSZOBIEG NA ORIENTACJĘ”

20:00-21:00

1 h

Kolacja,

Organizacja noclegu.

?

?

5)-„NOCNY BIEG NA ORIENTACJE”

DZIEŃ 2 (11 kwietnia 2013 r.)

7:00-8:00

1 h

Śniadanie, toaleta, sprzątanie obozowiska.

8:00-8:30

½ h

Odprawa przed konkurencjami

8:30-13:00

4 ½ h

6)-„WSPINANIE SYMULTANICZNE PO DRABINACH NA BUDYNEK”,

7)-„PIERWSZA POMOC MEDYCZNA”

 

13:00-14:00

1 h

Obiad

14:00-18:00

4 h

8) – „PRZEPRAWA PRZEZ PRZESZKODĘ WODNĄ”,

9) – „KONKURENCJA STRAŻY POŻARNEJ”,

10) – „VIETNAM Z ZASOBNIKIEM”.

18:00-19:30

1 ½ h

Przemarsz w rejon noclegu.

19:30-21:00

1 ½ h

Kolacja, organizacja noclegu.

?

?

11) – „PAŁKIEWICZ”.

DZIEŃ 3 (12 kwietnia 2013 r.)

6:30-9:00

2 ½  h

Śniadanie, sprzątanie obozu, przegrupowanie w rejon strzelnicy.

9:00-11:00

2 h

12) – „STRZELANIE” (Glock, AKMS)

11:00 -11:30

½ h

13) – „BIEG RZEŹNIKA”

11:30-12:30

1 h

Podsumowanie wyników, posiłek

12:30-13:30

1 h

Wręczenie nagród oraz zakończenie II edycji Ogólnopolskiego Turnieju Klas
o Profilu Mundurowym – 2013 r. JM Rektor prof. nadzw. dr Zdzisława Dacko-Pikiewicz



 

Nasi partnerzy